Despre companie

Societatea comerciala VENISE INTERNATIONAL PRODUCTION S.R.L. este o societate mixta belgo-romana, creata in anul 1996, având ca actionar principal societatea P.I.C. S.A. - BELGIA, care este si furnizorul de materie prima si componente.

Societatea noastra produce jaluzele orizontale din aluminiu, la comanda, în doua variante (16mm si 25mm latime a lamelei), într-o gama care cuprinde 72 de culori, disponibile imediat sau la comanda si îsi propune sa aduca un suflu nou pe piata româneasca în ceea ce priveste stilul, calitatea finisajului si varietatea coloristica, raportul calitate-pret rezonabil, elemente foarte importante pentru piata româneasca a produselor de protectie solara si decoratiuni.

Principalul actionar al societatii noastre, P.I.C. S.A., este o societate belgiana creata în anul 1989 . Este producatorul national numarul 1 în domeniul componentelor pentru storuri venetiene si ocupa un loc important în rândul fabricantilor de elita europeni. Rapida sa dezvoltare i-a permis, în scurt timp, sa exporte produsele sale nu numai in Europa, cat si in alte continente.

Storurile venetiene VIP sunt total protejate împotriva coroziunii. Toate componentele din plastic ( terminatii bare, capace, clipsuri, etc.) si textile ( scarite, sfori de tiraj, etc.) au totdeauna aceeasi culoare cu ansamblul storului sau nuante apropiate. Produsele noastre au în componenta lor cele mai groase lamele existente pe piata româneasca.